Wil jij graag stil staan bij jezelf en helemaal jezelf worden? Mindful waarnemen geeft een boost aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelt jouw bewustzijn. Ik help jou graag met mijn coachtraject innerlijke rust en vertrouwen te krijgen in je eigen kracht. Daarnaast help ik jou op een gezonde manier vanuit Zelfcompassie met jezelf om te gaan.

In mijn coachtraject werk ik van binnen naar buiten. Door aan jezelf te werken zet je een stevig fundament neer voor een leven waarin jij vanuit rust en vrijheid doet wat je echt belangrijk vindt. Mindful waarnemen helpt je hierbij te beseffen dat je altijd een keuze hebt.

waterbloem

Liefde, lef en leiderschap

Hieronder volgt een uitleg per onderdeel over wat de basis elementen van het coachtraject zijn, waardoor jij in verbinding komt met jezelf.

Liefde

Je leert jezelf lief te hebben, jezelf te accepteren (inclusief je onvolkomenheden) en goed voor jezelf te zorgen. Je handelt vanuit zelfcompassie in plaats van je kritische stem te volgen. Je leert bewust en met je aandacht in het nu te leven. Vanuit een gevoel van vrijheid je leven totaler te leiden.

Lef

Je leert lef te hebben en (los) te laten. Je durft helemaal jezelf te zijn en te laten zien. Je kwetsbaarheid wordt je kracht. Je durft dappere stappen te nemen om je leven te veranderen.

Leiderschap

Je leert leiderschap in je werk en relaties te nemen. Je gaat het beste uit jezelf halen. Je neemt actie op de gebieden waar je iets wilt veranderen. Je richt je op een zinvol en een totaal leven.

IMG_20210124_130833__01__01

Ga jij ook werken aan jezelf zodat je helemaal jezelf wordt?

Wanneer je nu besluit om voor jezelf te kiezen en door de stap te nemen om dit traject aan te gaan, kom je weer dichter bij jezelf te staan zodat je zelfvertrouwen en zelfliefde ervaart, waardoor je weer volop gaat genieten van het leven!

Het traject heeft als doel om jou:

  • Goed te laten voelen over jezelf en je balans te laten ervaren.
  • Veel blijer in het leven te laten staan.
  • Je dingen te laten doen die jij het liefste wilt omdat je beslissingen vanuit je hart neemt.
  • Rust in je hoofd te laten ervaren en liefde voor jezelf.
  • Negatieve gedachten om te zetten in helende en positieve gedachten.
  • Je komt in verbinding met jezelf wat ervoor zorgt dat je inzicht krijgt in jezelf; in je denken, gevoel en je lichaam.

Inhoud coachtraject

Het coachtraject bestaat uit sessies van elk 1 1/2 uur. Je kunt kiezen uit verschillende trajecten. Hieronder omschreven wat de trajecten inhouden.

Liefdevolle begeleiding

Het belangrijkste tijdens dit traject is dat jij je veilig voelt. Bij mij en in de omgeving. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren. Mijn rol is slechts hierin om jou de meeste liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

Persoonlijk contact en mogelijkheid tot online coaching

Bij Close to you zijn de coachsessies persoonlijk. Iedere sessie verdient een persoonlijke benadering en altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Deze persoonlijke coachsessies geef ik in een daarvoor prettig ingerichte ruimte, zie verder onder contact. Er zijn echter ook online-sessies mogeljk. Mocht je dus wat verder weg wonen, geen enkel probleem, de sessies kunnen ook online gegeven worden.

Zullen we kennismaken? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Mijn naam is Nicoline. Ik ben een Mindfulness en compassiecoach, waar ik een geaccrediteerde opleiding voor heb gevolgd.

In mijn leven heb ik vele worstelingen gekend waardoor ik een grote interesse heb gekregen in Persoonlijke Ontwikkeling. Het was voor mij een moeilijke maar ook een boeiende reis, het heeft mij veel gebracht, met name om dicht bij mezelf te leven en mijn waarde in te zien.

De naam Close to You draagt dus deze elementen in zich en het is mijn grootste missie om jou weer terug te brengen bij jezelf, zodat je leeft vanuit je bron en je niet identificeert met je emoties en je gedachten.

Wil jij nu echt meer gaan genieten van je leven vraag hieronder dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan, je hoeft hier niet mee door te lopen:

Screenshot_20191002-154013-002-8

Close to You is de plek waar je je bewust wordt van wat er gebeurt, terwijl het gebeurt zowel binnenin jezelf als buiten jezelf in je omgeving, zodat je meer balans gaat ervaren omdat je leeft vanuit je hart, vanuit liefde (compassie) voor jezelf.

Deze bloem staat voor – tot bloei komen….. Dat is wat ik jou zo gun en waarin ik je heel graag wil ondersteunen!

Contact gegevens:

Close to You

Nicoline van der Werf

nicoline-18-december-4-3

Mindfulness en Compassiecoaching

nicoline@coachingclosetoyou.nl

Aangesloten bij Vereniging voor Mindfulness: lidmaatschapsnr.: 2019-25