Wil jij graag alles uit het leven halen en blij in het leven staan? Ik help jou graag met mijn coachtraject naar een lichter, bewuster leven met mildheid naar jezelf waardoor jij geheel jezelf kunt zijn.

Liefde, lef en leiderschap

In mijn coachtraject werk ik van binnen naar buiten. Door aan jezelf te werken zet je een stevig fundament neer voor een leven waarin jij vanuit rust en vrijheid doet wat je echt belangrijk vindt.

Liefde

Je leert jezelf lief te hebben, jezelf te accepteren (inclusief je onvolkomendheden) en goed voor jezelf te zorgen. Je handelt vanuit zelfcompassie in plaats van je kritische stem te volgen. Je leert bewust en met je aandacht in het nu te leven. Vanuit een gevoel van vrijheid je leven totaler te leiden.

Lef

Je leert lef te hebben en (los) te laten. Je durft helemaal jezelf te zijn en te laten zien. Je kwetsbaarheid wordt je kracht. Je durft dappere stappen te nemen om je leven te veranderen.

Leiderschap

Je leert leiderschap in je werk en relaties te nemen. Je gaat het beste uit jezelf halen. Je neemt actie op de gebieden waar je iets wilt veranderen. Je richt je op een zinvol en een totaal leven.

Wanneer je nu besluit om voor jezelf te kiezen en door de stap te nemen om dit traject aan te gaan, kom je weer dichter bij jezelf te staan zodat je zelfvertrouwen en zelfliefde ervaart, waardoor je weer volop gaat genieten van het leven!

Het coachtraject bestaat uit sessies van elk 1 1/2 uur. De kosten hiervan zijn 110,00 Euro per sessie inclusief BTW. Het aantal sessies is afhankelijk van wat jij denkt nodig te hebben. Elk coachtraject start met een gratis intakegesprek.

Liefdevolle begeleiding

Het belangrijkste tijdens dit traject is dat jij je veilig voelt. Bij mij en in de omgeving. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren. Mijn rol is slechts hierin om jou hierin de meeste liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

Persoonlijk contact

Bij Close to You geen zoomsessies maar altijd persoonlijk contact. Iedere sessie verdient een persoonlijke benadering en altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Het traject heeft als doel om jou:

  • Goed te laten voelen over jezelf en je balans te laten ervaren.
  • Veel blijer in het leven te laten staan.
  • Je dingen te laten doen die jij het liefste wilt omdat je beslissingen vanuit je hart neemt.
  • Rust in je hoofd te laten ervaren en liefde voor jezelf.
  • Negatieve gedachten om te zetten in helende en positieve gedachten.

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over het traject of dat je misschien nog bepaalde dingen wilt weten. Neem contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen. Het is geheel vrijblijvend.

Want je hoeft hier niet mee door te lopen.