In het intakegesprek kijken we of we de coachsessies samen willen aangaan. Ik vind het belangrijk dat je een klik met mij hebt en het vertrouwen in mij als coach.

In deze gratis intake is er volop ruimte voor jouw persoonlijke verhaal, wat wil je anders in je leven? Wat wil je met deze coachsessies bereiken? In deze vrijblijvende intake zal ik je ook uitleggen wat ik als coach voor jou kan betekenen en welke methodes (in Mindfulness en Compassie), ik hanteer tijdens de coachsessies. Ik leg je uit hoe je gedurende de coachsessies het leven kunt leren aanvaarden met behulp van Mindfulness en (zelf)Compassie. Ik maak tevens gebruik van Kracht- en Zijnsgericht coachen, deze methode bevordert de verbinding tussen jouw diepste potentieel en het dagelijkse handelen, wat leidt tot doen vanuit “Zijn”. Het gaat voorbij jouw persoonlijkheid en je gewoontepatronen. Daarnaast is deze methode een aanpak welke zorgt voor een diepgaand leren en effectief functioneren.

Daarnaast gebruik ik het intakegeprek om jou over een krachtige intuïtieve methode te vertellen welke ik hanteer in de coachsessies. Dit laat jou doorvoelen wat er speelt in je leven en geeft jou de antwoorden die je door deze methode uit jezelf haalt. We gaan als het ware samen op reis in jouw leven en de dingen die je hierin tegenkomt.

Als je hebt besloten met mij in zee te gaan, krijg je na het Intakegesprek een opdrachtbevestiging toegestuurd, met daarbij de Algemene Voorwaarden. Dan volgen er gemiddeld 8 coachsessies, rekening houdend met jouw persoonlijke voorkeur! In deze coachsessies zal ik op een gelijkwaardige intuïtieve manier, je proberen te prikkelen en je gedachtes waar je mee worstelt samen met jou in een breder perspectief plaatsen. Ik gebruik hiervoor dus gerichte gesprekken en oefeningen. De informatie over Mindfulness en Compassie met de daarbij behorende oefeningen, krijg je op papier mee. Daarnaast bied ik je een bruikbare app aan, met oefeningen.

Het is belangrijk dat je thuis ook per dag minimaal 30 minuten oefent, zodat je deze levenswijze (Mindfulness en Compassie), zoveel mogelijk intergreert in je leven, om het beoogde resultaat te krijgen.

Er is volop ruimte voor jouw proces en wat je hierin tegenkomt. Het zou fijn zijn als je zelf na elke sessie een reflectieverslag kunt schrijven. Ik schrijf als coach ook een verslag over wat er besproken is in elke sessie. Dit is belangrijk om zo jouw proces goed te kunnen volgen.

De coachsessies zullen 1 op 1 plaats vinden, 90 minuten, per keer, volgens afspraak, op Locatie, ZZP Point, Ariane 50, verdieping 2, 3824 MB AMERSFOORT. De corona regels worden ook hier in acht genomen. Gesprekken vinden plaats op 1 1/2 meter afstand; bij binnenkomst graag handen desinfecteren/wassen, ook graag na de afspraak. Tevens zal er vooraf geïnformeerd worden of er corona gerelateerde klachten zijn.

Ingeschreven bij de KVK, nr.: 76214966

Aangesloten bij de Vereniging voor Mindfulness, Lidmaatschapsnr.: 2019-25.

Lees verder op mijn website!