Wil jij helemaal jezelf worden en goed om kunnen gaan met je gedachten?

Mindful waarnemen geeft een boost aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelt jouw bewustzijn en zorgt ervoor dat je anders gaat kijken.

Ik leer je bewust te worden van alle ervaringen, prettig of onprettig zonder oordeel en zonder ze te willen veranderen. Ik help je aandacht te hebben voor je gedachten en je gevoel: waardoor er meer keuzevrijheid ontstaat om er wel of niet op te handelen.

In mijn coaching traject laat ik je zien hoe je kunt genieten van wat er is, niet gehinderd door gedachten, gevoelens, angsten, nare ervaringen en belemmerende patronen. Je kunt je leven “lichter” leven. Ik leer je invloed uitoefenen waar je kan.

Wil jij dit ook? En wil je aan jezelf werken? Lees dan verder.

Mindfulness betekent wakker zijn en het betekent weten wat je aan het doen bent.

Jon Kabat – Zinn
vlinder-2

Kom in verbinding met jezelf door stil te staan bij jezelf!

Met mijn coachtraject help ik jou bij het krijgen van bewustwording, van innerlijke rust en vertrouwen in je eigen kracht. Daarnaast help ik jou op een gezonde manier vanuit Zelfcompassie met jezelf om te gaan.

Wanneer je nu besluit om voor jezelf te kiezen en door de stap te nemen om Mindfulness coaching aan te gaan, kom je weer dichter bij jezelf te staan zodat je zelfvertrouwen en zelfliefde ervaart, waardoor je weer volop gaat genieten van het leven!

Dit resulteert in een stevig fundament voor een leven waarin jij vanuit rust en vrijheid doet wat je echt belangrijk vindt. Mindful waarnemen helpt je hierbij te beseffen dat je altijd een keuze hebt!

Mijn traject heeft als doel om jou:

 • Goed te laten voelen over jezelf en je balans te laten ervaren.
 • Veel blijer in het leven te laten staan.
 • Je dingen te laten doen die jij het liefste wilt omdat je beslissingen vanuit je hart neemt.
 • Rust in je hoofd te laten ervaren en liefde voor jezelf.
 • Negatieve gedachten om te zetten in helende en positieve gedachten.
 • Je komt in verbinding met jezelf wat ervoor zorgt dat je inzicht krijgt in jezelf; in je denken, gevoel en je lichaam.

Terug naar je ware zelf? Kies hier een van mijn Coachtrajecten!

Je hebt de keuze uit drie trajecten. Zowel online als persoonlijk in Amersfoort. Hieronder omschreven wat de trajecten inhouden. Mijn coachtrajecten bestaan uit sessies van elk 1 1/2 uur.

Foto Nicoline 9 1

Close to You is de plek waar je je bewust wordt van wat er gebeurt, terwijl het gebeurt zowel binnenin jezelf als buiten jezelf in je omgeving, zodat je meer balans gaat ervaren omdat je leeft vanuit je hart, vanuit liefde (compassie) voor jezelf.

Kernwaarden van Close to You: respectvol, betrokken, integer, gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid en doelgericht.

Wat je mag verwachten

Liefdevolle begeleiding

Het belangrijkste tijdens dit traject is dat jij je veilig voelt. Bij mij en in de omgeving. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren. Mijn rol is slechts hierin om jou de meeste liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

Persoonlijk contact en mogelijkheid tot online coaching

Bij Close to you zijn de coachsessies persoonlijk. Iedere sessie verdient een persoonlijke benadering en altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Deze persoonlijke coachsessies geef ik in een daarvoor prettig ingerichte ruimte, zie verder onder contact.

Er zijn echter ook online-sessies mogeljk. Mocht je dus wat verder weg wonen, geen enkel probleem, de sessies kunnen ook online gegeven worden.

mediteren 1

De kernelementen van mijn coachtraject:

Liefde, lef en leiderschap

Hieronder volgt een uitleg per onderdeel over wat de basis elementen van het coachtraject zijn, waardoor jij in verbinding komt met jezelf.

Liefde

Je leert jezelf lief te hebben, jezelf te accepteren (inclusief je onvolkomenheden) en goed voor jezelf te zorgen. Je handelt vanuit zelfcompassie in plaats van je kritische stem te volgen. Je leert bewust en met je aandacht in het nu te leven. Vanuit een gevoel van vrijheid je leven totaler te leiden.

Lef

Je leert lef te hebben en (los) te laten. Je durft helemaal jezelf te zijn en te laten zien. Je kwetsbaarheid wordt je kracht. Je durft dappere stappen te nemen om je leven te veranderen.

Leiderschap

Je leert leiderschap in je werk en relaties te nemen. Je gaat het beste uit jezelf halen. Je neemt actie op de gebieden waar je iets wilt veranderen. Je richt je op een zinvol en een totaal leven.

Leer omgaan met je gedachten

Krijg weer liefde voor jezelf

Ontdek hoe je blijer in het leven kan staan

Hervind de balans in je leven

Krijg innerlijke rust

En krijg weer vertrouwen in jezelf en je eigen kracht

Waarom Mindfulness Coaching de oplossing is voor jou!

Het brengt je terug naar je Ware zelf!

Na een Coachtraject bij Close to You:

 • Ervaar je balans, weet je om te gaan met je gedachten, waardoor je niet meer in een negatieve flow terecht komt.
 • Leef je dicht bij jezelf, aangezien je nee gaat zeggen tegen de dingen die je niet meer wilt waardoor je vaker doet wat goed voor je is.
 • Je wordt creatiever, effectiever en je krijgt meer focus, waardoor je met zelfvertrouwen in het leven staat en je, je eigen keuzes maakt.
 • Kun je weer echt blij zijn met jezelf omdat je weet wat je waard bent, waardoor er een natuurlijke compassie voor de ander is, welke voortkomt uit zelfcompassie.
 • Je ervaart liefde voor jezelf, aangezien je meer zelfrespect en acceptatie voor je eigen onvolkomenheden ervaart.
 • Je gaat veel meer genieten van het leven en ontwikkel je een grotere vaardigheid om met moeilijke gevoelens en heftige situaties om te gaan!

zee-en-hart-2

Zullen we kennismaken? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Mijn naam is Nicoline. Ik ben een Mindfulness en Compassiecoach, waar ik een geaccrediteerde opleiding voor heb gevolgd.

In mijn leven heb ik vele worstelingen gekend waardoor ik een grote interesse heb gekregen in Persoonlijke Ontwikkeling. Het was voor mij een moeilijke maar ook een boeiende reis, het heeft mij veel gebracht, met name om dicht bij mezelf te leven en mijn waarde in te zien.

De naam Close to You draagt dus deze elementen in zich en het is mijn grootste missie om jou weer terug te brengen bij jezelf, waardoor je geheel jezelf kunt zijn, zodat je leeft vanuit je bron en je niet identificeert met je emoties en je gedachten.

Wil jij nu echt meer gaan genieten van je leven vraag hieronder dan een gratis en vrijblijvend gesprek aan, je hoeft hier niet mee door te lopen:

Scroll naar boven