Ik ben Nicoline van der Werf- van Lingen. Ik ben 58 jaar, geboren in Baarn en ik woon sinds 15 jaar in het mooie Amersfoort…

Ik ben een Mindfulness en Compassiecoach, waar ik een geaccrediteerde opleiding voor heb gevolgd, zie verder bij opleidingen.

In mijn leven heb ik vele worstelingen gekend, waardoor ik een grote interesse heb gekregen in Persoonlijke Ontwikkeling.

Het was voor mij een moeilijke maar ook een boeiende reis. Het heeft mij veel gebracht, met name om dicht bij mezelf te leven en mijn waarde in te zien. Deze reis naar Persoonlijke Ontwikkeling gaat levenslang door.

Ik ben er in de loop van mijn leven achter gekomen dat ik een Hoogsensitief persoon ben, waardoor ik de dingen allemaal dieper voel- en aanvoel.

“Iets betekenen voor anderen is mijn drijfveer en het is mijn missie mensen bewuster van zichzelf te laten worden en helemaal zichzelf te laten zijn.”

Ik ben al vele jaren werkzaam in de Verpleeghuiszorg, mooi, dankbaar en betekenisvol werk!

Ik heb mij daarnaast vanuit een grote interesse, verdiept in Persoonlijke Ontwikkeling, wat mij veel heeft gebracht.

Naarmate ik ouder werd kwam ook steeds meer de behoefte om anderen te helpen in hun Persoonlijke Groei vandaar mijn keuze het pad van coaching op te gaan en mensen te helpen lichter in het leven te staan. Dit is wat ik jou ook zo graag gun, dat je weet wat je waard bent, dat je dicht bij jezelf leeft en dat je geniet van het leven!

Ik heb naast mijn brede levenservaring en interesse in wat een mens beweegt een aantal opleidingen gedaan op het gebied van Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling:

Mindfulness en Compassiecoaching bij de Academie voor leven in Amsterdam (geaccrediteerd door het NOBCO (48PE) en het ABvC(50 PE).

Ik ben tevens in het bezit van het diploma Coaching (Civas opleidingen, NRTO keurmerk).

Ik heb mij verdiept in ACT (Acceptance and Commitment Therapy) een verdieping van Mindfulness ofwel een gedragstherapie die je anders laat omgaan met problemen. Het helpt je vrij en flexibel in het leven te staan, welke goed zal aansluiten bij de coachsessies.

Ik maak tevens gebruik van Kracht- en Zijnsgericht coachen, een aanpak voor diepgaand leren en effectief functioneren. Door mij te verdiepen in deze onderwerpen heb ik vele tools in handen gekregen om goed te kunnen coachen.

Ik heb bij Hylke Bonnema een leerzame workshop gevolgd over Intuïtief Systemisch CoachenEen prachtige methode om dichter bij jezelf en je intuïtie te komen.. Het mooie aan deze methode is dat het allemaal ontstaat in het veld, ik ga samen met je op zoek naar antwoorden die in jezelf zitten, een prachtige ontdekkingsreis!

Weetjes over mij als coach

Ik ben als coach, rustig, empatisch, betrokken, begripvol, vriendelijk, eerlijk en doelgericht, dit allemaal op een respectvolle manier.

In mijn coachsessies is volop ruimte voor waar je tegen aan loopt in je leven. Mijn coachsessies zijn er vervolgens op gericht hoe in het hier- en om te gaan met de betreffende situaties. Het is wetenschappelijk bewezen dat in plaats van problemen langdurig te analyseren en te achterhalen, het van belang is voor je persoonlijke groei, te leren anders om te gaan in het hier- en nu, met de betreffende problemen/situaties.

Ik handel vanuit mijn kernwaarden: respectvol, betrokken, integer, gelijkwaardigheid, betrouwbaarheid en doelgericht.

Door mijn hoogsensitieve aanleg kan ik veel dingen aanvoelen die niet worden gezegd.

Ik blijf mij ontwikkelen als coach en als mens op gebied van Persoonlijke Groei, aangezien dit een grote passie van mij is!

Weetjes over mij als persoon

Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 2 prachtige kinderen, van inmiddels 22 en 24 jaar!

Ik houd erg van Soulmuziek, van wandelen in de prachtige natuur, van koken en van fotograferen. Ik houd van gezelligheid maar ik houd ook van lekker alleen opladen in de natuur. Ik kan daarnaast erg genieten van een glas rode wijn!

Ik heb iets met engelen, heb hier bijzondere ervaringen mee gehad!

Scroll naar boven