Mijn naam is Nicoline van der Werf-van Lingen. Ik ben 55 jaar.

Ik ben geboren in Baarn en woon nu in het mooie Amersfoort. Ik heb samen met mijn man, 2 prachtige kinderen! Ik houd tevens erg van de natuur, fotograferen en van muziek(soul).

OPLEIDING/ERVARING

Mijn drijfveer in het leven is mensen helpen en mensen begeleiden in hun groeiproces! Ik werk al jaren in de verpleeghuiszorg, mooi en dankbaar werk. Daarnaast heb ik interesse in persoonlijke ontwikkeling. Ik ben tevens een hoogsensitief persoon, waardoor ik goed in staat ben mensen aan te voelen.

Ik heb mijn horizon verder verbreed en heb de opleiding Mindfulness en Compassiecoach, geaccrediteerd door het NOBCO(48 PE) en het ABvC(50 PE), gevolgd bij de Academie voor leven in Amsterdam. Daarnaast ben ik in het bezit van het diploma Coaching (Civas Opleidingen: NRTO keurmerk). Ik heb me tevens verdiept in ACT, (Acceptance and Commitment Therapy), een verdieping van Mindfulness ofwel een gedragstherapie die je anders laat omgaan met problemen. Het helpt je vrij en flexibel in het leven te staan, welke goed zal aansluiten bij de coachsessies. Ik maak tevens gebruik van Kracht- en Zijnsgericht coachen, een aanpak voor diepgaand leren en effectief functioneren.

Ik heb een brede levenservaring en interesse in wat een mens beweegt!

Mijn stijl is betrokken, empatisch en begripvol. Ik vind het daarnaast erg belangrijk goed te luisteren, dit bereik ik door mijn intuïtieve aanleg en ik wil jou zoveel mogelijk vanuit jezelf laten denken en laten ervaren.

Het is mijn passie om jou als mens te helpen je balans terug te laten vinden!