Wat kan ik voor jou betekenen?

Je staat op een punt dat je het gevoel hebt te blijven steken in negatieve gedachten en onrust. Je hebt weinig zelfvertrouwen.

Je kunt moeilijk genieten van het leven. Je ziet alleen nog maar bergen…

Je wilt het zo graag anders zodat je weer echt kunt genieten van het leven en weer balans ervaart, maar je weet niet hoe?

Wat je wel weet is dat je zo niet verder wilt en dat je het punt hebt bereikt hier iets mee te willen doen. Besef dat dit alleen al positief is…. Je bent je namenlijk al bewust van het feit dat je het zo graag anders wilt….

Dat is de 1e stap naar verandering en die heb je met deze stap gemaakt!

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

Albert Einstein”

Het kan echt anders...ik help je graag om af te rekenen met alle negatieve gedachten en onrust door middel van een coachtraject aan de hand van Mindfulness en Compassie, waardoor je minder stress en piekeren gaat ervaren, zodat je lekkerder in je vel gaat zitten.

Ik laat je tevens voelen hoe het is om meer warmte, geborgenheid acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te ervaren, zodat je veel blijer en met zelfvertrouwen in het leven komt te staan.

Het leven is bedoeld om te genieten en te ervaren! Het leven gaat al zo snel voorbij, dus hoe fijn zal het voor je zijn als jij weer optimaal kunt gaan genieten van wat het leven te bieden heeft…

Wanneer je nu besluit om voor jezelf te kiezen en door de stap te nemen om dit traject aan te gaan, kom je weer dichter bij jezelf te staan zodat je zelfvertrouwen en zelfliefde ervaart, waardoor je weer volop gaat genieten van het leven!

Het coachingtraject bestaat uit 10 sessies van elk 1 1/2 uur. De kosten hiervan zijn 1275,–euro, inclusief BTW.

Deze investering in jezelf zal je veel gaan opleveren zoals zelfvertrouwen en het feit dat je anders met jouw gedachten kunt om gaan; op weg dus naar zelfcompassie en bewuster in het leven staan. Het is een investering voor het leven!

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over het traject of dat je misschien nog bepaalde dingen wilt weten. Neem contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen. Het is geheel vrijblijvend.

Want je hoeft hier niet mee door te lopen.